10 november: Dag van de Mantelzorg

Op 10 november, de Dag van de Mantelzorg, geven we ieder jaar de vijf miljoen mantelzorgers in Nederland een schouderklop. Mantelzorgers zorgen voor een familielid, vriend of buur met een ziekte of een beperking. Mantelzorgers vinden de zorg vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering. Op de Dag van de Mantelzorg laat heel Nederland dat weten.

Ook in de gemeente Nunspeet worden er dit jaar leuke en passende uitjes, workshops en ontmoetingen georganiseerd. Speciaal voor mantelzorgers, om er even uit te zijn en de boel de boel te laten. En dat is nodig. Alle mantelzorgers die zijn ingeschreven bij Mantelzorgcentrum Nunspeet hebben per adres een uitnodiging gekregen met daarop de activiteiten die speciaal voor hen georganiseerd worden. Ook op de website zijn deze activiteiten te vinden.

Aanmelden

Ben je mantelzorger van een inwoner van Nunspeet, Elspeet, Hulshorst of Vierhouten, wil je meedoen met een activiteit in de Week van de Mantelzorg, maar heb je je nog niet aangemeld als Mantelzorger? Dat kan alsnog! Klik hier voor onze contactgegevens.

Alle mantelzorgers die bij Mantelzorgcentrum Nunspeet ingeschreven staan, krijgen bovendien de Mantelzorgwaardering van de Gemeente Nunspeet rond 10 november.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world