Alzheimer Trefpunt

Omdat we op dit moment geen Alzheimer Café of Alzheimer Trefpunt kunnen houden, nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan een Digitale Alzheimer Avond voor de Regio Noordwest-Veluwe. In deze tijd van Corona maatregelen is het lastig om met elkaar contact te hebben. We horen van veel mensen dat ze last hebben van eenzaamheid. Daarom is het onderwerp van de avond:

Eenzaamheid is heel normaal

Deze avond wordt gehouden op dinsdag 11 mei om 19.30 uur.

Je kunt je voor deze avond aanmelden via deze link.

Er is die avond eerst een presentatie door Emmy Nuberg. Emmy is ledenadviseur en eenzaamheidsdeskundige bij de Ledenvereniging. Na de presentatie kun je met anderen uit je plaats of dorp in gesprek gaan over het onderwerp. Zowel de presentatie als het gesprek zullen digitaal plaatsvinden.
Het lijkt allemaal wat ingewikkeld, maar we zullen je helpen als dat nodig is. Misschien kan iemand van het Alzheimer Trefpunt of Café je helpen bij de aanmelding of mogelijk je casemanager. Er is tijdens deze avond iemand telefonisch bereikbaar voor het oplossen van technische problemen. De link voor de bijeenkomst en overige informatie worden je na aanmelding, ruim op tijd, toegestuurd.

Klik hier voor de flyer.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world