Cursus/gespreksgroep voor Volwassen KOPP-ers

Ben jij misschien een volwassen KOPP’er? 

Vind je het ingewikkeld om ‘nee’ te zeggen en je grenzen aan te geven? Ben je vooral een doe-het-zelver en vind je het lastig om hulp aan anderen te vragen? Heb je moeite om relaties aan te gaan en je te binden? Weet je nooit zo goed wat je écht wilt en vind je het steeds weer een klus om je eigen keuzes te maken? Wellicht ben jij, zonder dat je het je realiseert, een Kind van een Ouder met Psychiatrische Problematiek, afgekort als KOPP.  Mantelzorg Oldebroek, Elburg en Nunspeet biedt in samenwerking met Mentaal Gezond Noord Veluwe, en Contextueel therapie praktijk Hineni, een cursus aan waar jij als Volwassen KOPP’er welkom bent!

In 5 bijeenkomsten geven we je informatie en inzicht in de rol van psychische kwetsbaarheid van een ouder en de impact daarvan op je ontwikkeling als kind en volwassene. In deze cursus ligt de focus bij jóu: je leert je eigen aangeleerde patronen en mechanismen te herkennen en hoe die nu in je huidige volwassenheid zichtbaar worden. De cursus wordt gegeven door een preventiewerker GGZ en een contextueel therapeut.

  • Data: De vijf bijeenkomsten staan gepland op dinsdagavonden 28 november, 5 en 19 december en 9 , 16 januari 2024.
  • Locatie: Het Venster, Elburgerweg 15 8071 TA Nunspeet

Heb je belangstelling voor deelname aan deze 5 groepsbijeenkomsten of wil je meer informatie hierover neem dan contact op met:

  • Sociaal Team Gemeente Oldebroek : tel: 0525 638333 of sociaalteam@oldebroek.nl
  • Stichting Wiel Elburg: Stichting Wiel, Mantelzorg. tel. 0525 681212 of info@wiel.nl
  • Mantelzorgcentrum Nunspeet: tel: 0341 25 72 42 of mail naar: info@mantelzorg-nunspeet.nl

Deelname is gratis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world