Dementiemonitor

Een oproep van Alzheimer Nederland:

Heeft uw naaste dementie? Laat ons weten hoe het met u gaat! Ga naar www.dementiemonitor.nl of scan de QR code en vul de online vragenlijst in!

Wat is de Dementiemonitor?
Zorgt u voor een naaste met dementie? Alzheimer Nederland wil graag weten hoe het met u gaat. Daarom voeren wij iedere twee jaar de Dementiemonitor uit. Dit doen we samen met het Nivel, het Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg. De uitkomsten bespreken we met de landelijke politiek, gemeenten en zorgverzekeraars. Zo zorgen we ervoor dat de dementiezorg en -ondersteuning verbetert.

Helpt u mee? Vul de vragenlijst in!

Zorgt u voor een naaste met dementie? Vul dan de vragenlijst in. U helpt niet alleen ons, maar ook al die andere mensen die dementie van dichtbij meemaken. Doet u mee?

www. dementiemonitor.nl 

Liever op papier invullen? Stuur dan een mail naar dementiemonitor@alzheimer-nederland.nl of bel (033) 303 25 02 voor een papieren vragenlijst. Deze kunt u gratis naar ons terugsturen.

Hulp

Lukt het u niet om de vragenlijst zelf in te vullen? Neem dan contact met ons op via info@mantelzorg-nunspeet.nl of 0341 257242, dan kunnen we u daarmee helpen.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world