Hulpdienst

Hulpdienst

Zelfstandig wonen heeft soms zomaar haar grenzen. Zaken die eerder probleemloos werden uitgevoerd, geven ineens wat beperkingen. Voor praktische problemen kunt u contact opnemen met de Hulpdienst van Het Venster. Vrijwillige medewerkers staan klaar om te helpen bij vervoer, al dan niet met begeleiding, naar bijvoorbeeld een huisarts of ziekenhuis. Hulp kan worden geboden bij het doen van boodschappen, het halen van medicijnen, wandelen, bibliotheekboeken ruilen en zoveel andere zaken.

Kosten

Voor de ondersteuning door vrijwillige medewerkers worden geen kosten in rekening gebracht. Wel worden eventuele vervoerskosten berekend. In overleg met de andere vrijwilligersorganisaties in Nunspeet zijn deze kosten vastgesteld op € 0,30 per kilometer. Deze kosten dienen met de vrijwillige medewerker verrekend te worden.

Aanvragen

U kunt op werkdagen bellen tussen 09.00 en 10.00 uur naar het dienstencentrum van Het Venster, (0341) 25 72 42. In overleg wordt dan een vrijwillige medewerker ingezet. Ook kunt u het contactformulier invullen.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world