Personenalarmering

Veranderingen

Op dit moment zijn er veranderingen gaande binnen het project personenalarmering. De informatie die op deze pagina wordt vermeld is niet actueel. Mocht u vragen hebben of een aanvraag voor personenalarmering willen doen, neemt u dan contact op met Martine Parre, Marieke van Putten of Henrieke Weerheim.

Alarm Alert

Bij het zelfstandig wonen is er soms de angst dat er plotseling iets mis kan gaan. Angst om te vallen. Angst bij een kwetsbare gezondheid of angst voor ongewenst bezoek. Soms zijn het ook de kinderen die zich zorgen maken over een ouder wordende vader of moeder. Daarvoor is de personenalarmering van Het Venster.

De personenalarmering bestaat uit een zender met een alarmknop die u altijd bij u draagt en een alarmapparaat dat op uw telefoon wordt aangesloten. Door middel van dit systeem kunt u op elk moment hulp inroepen van een aantal – door uzelf opgegeven – contactpersonen, waarbij WZUV als achterwacht dient. Voor een extra vergoeding kan WZUV ook als eerste contactadres functioneren (N.B.: dit geldt vooralsnog alleen voor de plaats Nunspeet).

Klik hier voor de folder.

Kosten

Voor het gebruik van de personenalarmering wordt een inkomensafhankelijke bijdrage gevraagd (variërend van € 11,50 tot € 19,75 per maand) en een eenmalige bijdrage van  € 20,- voor administratiekosten.

Aanvragen

U kunt zich aanmelden bij de Vensterconsulenten. Vult u daarvoor het contactformulier in of bel (0341) 25 72 42.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world