Geheugenfitness

Tijdens de geheugenfitness-bijeenkomsten worden de hersenen geactiveerd door middel van het ophalen van herinneringen en het uitvoeren van geheugenoefeningen. Daarnaast is het natuurlijk ook een moment van ontmoeting en gezelligheid met elkaar.

De geheugenfitness-bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die merken dat hun geheugen niet meer zo goed werkt als eerst. Hiervoor kunnen allerlei redenen zijn. Tijdens de Geheugenfitness zal hieraan ook aandacht besteed worden. In het programma zitten onderdelen met quizzen en taalopdrachten waarbij ook uw eigen herinneringen aan een onderwerp aan bod komen. U hoeft zich voor de geheugenfitness niet vooraf op te geven, dus u mag zo bij het Wijk Ontmoetings Centrum Binnenhof binnenlopen en aanschuiven. Er zijn geen kosten verbonden aan de activiteit.

De Geheugenfitness is een gezamenlijk initiatief van Stichting Welzijn Nunspeet, Het Venster, Zorgroep Noordwest Veluwe en Interaktcontour.

Kosten: n.v.t. (consumpties zijn voor eigen rekening.)
Locatie: WOC Binnenhof – Colijnstraat 78, Nunspeet.
Tijdstip: woensdag 10.00-11.00 uur.

Meer informatie kun je hier vinden. Ook kun je contact opnemen met Harmke via h.drost@mantelzorg-nunspeet.nl | 0341 257242.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world