Grip op je d!p

Als je niet zo lekker in je vel zit

Ben je tussen de 16 en 25 jaar en zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel? Heb je misschien net even iets te veel meegemaakt? Baal je van de coronamaatregelen? Je bent niet de enige! Het kan zijn dat je daardoor last hebt van sombere buien, geen zin hebt om dingen te ondernemen, of dat je jezelf steeds vaker betrapt op negatieve gedachten over jezelf of over de wereld om je heen.
Kortom: je hebt het gevoel de grip op jezelf en op de dingen om je heen kwijt te zijn.

Wil je je weer beter voelen?

Wil je daar zelf iets aan doen, wil je weer lekker in je vel zitten, meer jezelf zijn, een beetje makkelijker door het leven gaan? Wil je meer grip krijgen op jezelf, op je gevoel en op de dingen die om je heen gebeuren? Volg dan de cursus “Grip op je dip”. Deze cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten en je volgt hem samen met andere jongeren die ook regelmatig in een dip zitten. De cursus is preventief. Het is geen behandeling of therapie. De cursus geeft je tips en handvatten waarmee je zelf je stemming kunt verbeteren. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus.
Als je je opgeeft voor de cursus “Grip op je dip”, krijg je eerst een kennismakingsgesprek waar je meer informatie krijgt en vragen kunt stellen.

Voor meer informatie of aanmelding, kun je contact opnemen met Maria Beens. Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met Straathoekwerk. Klik hier voor de flyer.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world