Vrijwilligers

Vrijwillige medewerkers

Momenteel zijn er vanuit Het Venster rond de 400 vrijwillige medewerkers actief in de gemeente Nunspeet. Al deze vrijwilligers helpen mee om de doelstelling te realiseren. Belangeloos zetten zij hun beste krachten in om de kwetsbare medemens de ondersteunen in de thuissituatie. Het vrijwilligerswerk is enorm divers. De ene vrijwillige medewerker heeft de functie van bijvoorbeeld gastheer of -dame in het dienstencentrum, de andere zet zich in voor de terminale thuiszorg en weer een ander bereidt wekelijks warme maaltijden voor de bezoekers. Zo zijn de vrijwillige medewerkers zowel binnen het dienstencentrum van Het Venster als daarbuiten, bij mensen thuis en in zorgcentra, actief.

Vrijwilligersbrochure

Het Venster heeft een vrijwilligersbrochure ontwikkeld, waarin algemene informatie over Het Venster staat. Verder kunt u lezen wat er van u als vrijwillige medewerker verwacht wordt. Er worden handvatten gegeven om uw vrijwilligerswerk op een goede manier te doen. Klik hier om de brochure te openen.

Aanmelden

Indien u interesse heeft voor vrijwilligerswerk binnen onze stichting, dan kunt u contact opnemen met de Vensterconsulenten of activiteitenbegeleiders van Het Venster. Vult u daarvoor het contactformulier in of bel (0341) 25 72 42.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world