Koffie-ontmoetingen

Eind november jl. zijn er in het kader van de Dag van de Mantelzorg een aantal kleinschalige, korte koffie-ontmoetingen georganiseerd voor u als mantelzorger. Deze ontmoetingen hadden tot doel om in deze tijd elkaar toch te kunnen zien en spreken, een kop koffie te drinken, een vraag te stellen aan elkaar of aan één van ons als medewerkers, om ‘op verhaal te komen’ naar aanleiding van de coronacrisis of om met elkaar uit te wisselen wat mantelzorg met je doet.

De mantelzorgers die hebben deelgenomen aan de koffie-momenten in november en december jl. hebben dit als prettig en verrijkend ervaren. Vanuit deze mooie ervaringen willen we in de komende maanden vaker van deze kleinschalige, corona-proof koffiemomenten organiseren. We zien er naar uit u en jou te ontmoeten.

  • Let op: aanmelden voor de ontmoetingsmomenten is verplicht en kan telefonisch (0341) 25 72 42 of per email (info@mantelzorg-nunspeet.nl) tot twee dagen voorafgaand aan de koffie-ontmoeting.

Op de data in onderstaand schema worden er koffie-momenten georganiseerd.

Locatie is dienstencentrum Het Venster, Elburgerweg 15 in Nunspeet:

Woensdag 3 februari * 19.30-20.30 uur
Donderdag 25 februari 14.00-15.00 uur
Vrijdag 19 maart 9.30-10.30 uur
Maandag 12 april 19.30-20.30 uur

 

* In verband met de huidig geldende avondklok kan de geplande koffie-ontmoeting voor mantelzorgers op woensdagavond 3 februari a.s. helaas niet doorgaan.

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world