Koffie-ontmoetingen

Rond de ‘Dag van de Mantelzorg’ organiseren we een aantal kleinschalige, korte koffie-ontmoetingen voor mantelzorgers. Deze ontmoetingen hebben tot doel om elkaar als mantelzorgers te kunnen ontmoeten, een kop koffie of thee te drinken, een vraag te stellen aan elkaar of aan één van ons als medewerkers, om ‘op verhaal te komen’ naar aanleiding van de zorg die je geeft en met elkaar uit te wisselen wat mantelzorg met je doet. We zien er naar uit om u en jou te ontmoeten.

  • Let op: aanmelden voor de ontmoetingsmomenten is verplicht en kan telefonisch (0341) 25 72 42 of via info@mantelzorg-nunspeet.nl tot twee dagen voorafgaand aan de koffie-ontmoeting.

Meer informatie over het volgende koffiemoment volgt binnenkort.

Ervaring van een bezoekster:

“Ik kwam naar het koffie moment om andere mantelzorgers te ontmoeten en met hun verhalen en ervaringen te delen. Het gaf mij ook een stukje ontspanning. Ondanks dat er geen mantelzorgers van dementerende geliefden waren heb ik het toch als heel fijn ervaren. Ik zou het fijn vinden als er vaker van dit soort momenten komen, omdat je dan misschien elkaar wat leert kennen.”

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world