Mantelzorg en Werk

Eén op de vier werknemers combineren hun betaalde baan met mantelzorg. De combinatie van werken en zorgtaken kan zwaar en lastig zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit makkelijker te maken. Hieronder vind je een aantal links naar websites waar je hierover meer informatie kunt vinden.

Loop je ergens tegenaan, wil je je verhaal kwijt of heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het in gesprek gaan met je leidinggevende? Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak en kijken we samen op welke manier je het beste geholpen kunt worden.

Contact met werkgevers

We zijn ook in gesprek met werkgevers in de gemeente Nunspeet om het thema Mantelzorg met hen te bespreken. Want als er meer bekend is over dit onderwerp, zal dit ook beter onder de aandacht zijn bij werkgevers en makkelijker bespreekbaar voor werknemers.

Ervaringen delen over combinatie werk en mantelzorg?

Zou jij als werkende mantelzorger wel eens samen met ons in gesprek willen met een werkgever om je ervaringen als werkende mantelzorger te delen? We horen het graag! Want we laten werkgevers graag echte verhalen horen die dichtbij komen.

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world