Steungezinnen gezocht

Ieder gezin heeft wel eens tijden waarin het niet allemaal op rolletjes loopt. Als de emmer dreigt over te lopen en het lukt niet meer om voldoende tijd en aandacht aan de kinderen of jezelf te besteden, dan kan je wel wat hulp gebruiken. Maar wat als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als je netwerk ook overbelast is? Dan kan een steungezin uitkomst bieden.

Steungezinnen zijn mensen die hun huis en hart openstellen voor een kind. Ze bieden op vrijwillige basis praktische steun door een kind een dagdeel een gastvrij thuis te bieden. Hiermee krijgen de ouders van het kind een steuntje de rug en ruimte om op adem te komen en even op te laden. Steungezinnen geven op deze manier ondersteuning aan ouders en plezier aan het kind.

Stimenz en SWN zijn gestart met het project Steungezinnen. Hiervoor zijn ze op zoek naar inwoners (ouders, paren, alleenstaanden) uit de gemeente Nunspeet die, naast een groot hart, tijd en ruimte hebben om langere tijd (minimaal een half jaar, maximaal een jaar) iets voor een gezin te willen betekenen.

Heb jij interesse om een gezin te ondersteunen? Neem dan contact op met Ellen Treurniet (SWN) of Ellannie van Hell-Neutel (Stimenz).

  • Ellen                tel: 06-57129393
  • Ellannie           tel: 06-82095468

Of mail steungezinnennunspeet@stimenz.nl

Kijk voor meer info op de website www.welzijnnunspeet.nl/steungezinnen

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world