Steunpunt Mantelzorg

Actueel nieuws

Doel

Het Steunpunt Mantelzorg Nunspeet geeft informatie, advies, ondersteuning en begeleiding aan mantelzorgers en informeert de samenleving over het belang van goede mantelzorgondersteuning. Iedereen die bezig is met zorg voor een relatie en dit doet buiten de zorgverlening om, is een mantelzorger. De hulp die het steunpunt geeft, kan bestaan uit praktische ondersteuning en wegwijs maken te midden van regelingen/ formulieren, etc. maar ook uit psycho-sociale ondersteuning van de mantelzorger. Vanuit het steunpunt bieden we individuele of groepsgewijze ondersteuning aan. Daarnaast worden er bijeenkomsten georganiseerd waarin een thema behandeld wordt en koffie-inloop-middagen waarin ruimte is voor uitwisseling van gevoelens en ervaringen. Ook (h)erkenning speelt hierbij een grote rol.

Mantelzorgspreekuur

Elke maandag- en vrijdagmorgen van 9.00 tot 10.30 uur wordt er in de Enk een mantelzorgspreekuur gehouden door het Steunpunt Mantelzorg Nunspeet. Hier kunt u terecht met al uw vragen. Ook als u graag uw verhaal kwijt wilt, kan dat.

Folder Steunpunt Mantelzorg

Klik hier om de folder te downloaden.

Foto’s

Soms worden tijdens een uitstapje of activiteit wat foto’s gemaakt. Enkele hiervan vindt u dan terug in het ‘Fotoalbum’ van deze website.

Aanmelden Mantelzorg Nunspeet

U kunt zich aanmelden bij de mantelzorgconsulent van Steunpunt Mantelzorg. Vult u daarvoor het contactformulier in of bel (0341) 25 72 42.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world