Elspeet

Buurtloket Elspeet

Elke maandag- woensdag en vrijdagmorgen van 10.30 – 11.30 uur is er in Oranjehof een buurtloket. U kunt hier terecht met allerhande vragen op het gebied van wonen, woningaanpassingen, huishoudelijke en persoonlijke zorg, mantelzorg, indicaties, dagbesteding, zingeving, eenzaamheid, financiën enzovoorts. De ouderenadviseur kan u onder andere helpen zaken goed te regelen en formulieren in te vullen. Zij weet de weg in de wirwar van organisaties en procedures. Daarnaast biedt de ouderenadviseur ook begeleiding bij moeilijke gebeurtenissen zoals ziekte, rouw, depressie en spanningen. Medewerkers van Het Venster, De Oranjehof, Icare Thuiszorg en het Steunpunt Mantelzorg zijn afwisselend aanwezig.

Schilderen

In de maanden oktober tot en met april is er om de veertien dagen schilderen. Er wordt met olieverf geschilderd. Dat gebeurt op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

Creatief

Op de tweede dinsdagmiddag van de maand van 14.00 tot 15.30 uur is er een creatieve middag. Creatief vindt plaats in de maanden september tot en met april.

Aanmelden

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of telefonisch via (0341) 25 72 42.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world