Voor wie zijn we er

Wij zijn er voor mantelzorgers, professionals, vrijwilligers en burgers.

Veel mantelzorgers zoeken naar een haalbaar evenwicht tussen zorg geven aan hun naaste en tegelijkertijd voldoende tijd en aandacht kunnen geven aan andere zaken in hun leven, zoals gezin en werk. Mantelzorgcentrum Nunspeet wil mantelzorgers graag ondersteunen om deze balans in evenwicht te houden of te brengen. We bieden informatie, advies, voorlichting, begeleiding en steun aan mantelzorgers op het gebied van zorg, werk, wonen, financiën en vervangende zorg.

Soms is het goed om als mantelzorger even stil te staan en jezelf af te vragen of je nog de dingen doet die je graag wilt doen, zowel in de zorg en buiten de zorg om. Consulenten helpen mantelzorgers om zicht te krijgen op de stressoren én om hier wat aan te doen via een actieplan. Zo kan de mantelzorger de zorg zo goed mogelijk blijven geven.

Om te ontdekken of je als mantelzorger belast bent, kun je de CSI-test doen. Een overzicht van de ondersteunende activiteiten en diensten in de gemeente Nunspeet kun je vinden in de sociale kaart. Bij Mantelzorgcentrum Nunspeet helpen we je graag verder. Neem daarvoor contact met één van ons op.

Aanmelden:

Ik ben mantelzorger

Zorg jij voor je naaste, meer dan 8 uur per week en langer dan 3 maanden? Meld je dan aan als mantelzorger bij Mantelzorgcentrum Nunspeet! Je wordt dan op de hoogte gehouden van het ondersteuningsaanbod. En in het najaar ontvang je automatisch vanuit de Gemeente Nunspeet informatie over de mantelzorgwaardering.

Heb je een vraag over mantelzorg? Of wil je je aanmelden voor een bijeenkomst? Bij Mantelzorgcentrum Nunspeet helpen we je graag verder. Neem daarvoor contact met één van ons op.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world