Aanbod

Mantelzorg is mooi en soms ook zwaar. Als mantelzorger kun je je ook eenzaam voelen, doordat je in beslag wordt genomen door de zorg en daardoor onvoldoende toekomt aan je eigen sociale netwerk. Als mantelzorger ben je niet alleen. Het kan helpen om andere mantelzorgers te ontmoeten. Ook kan het fijn zijn om meer te weten te komen over de ziekte of beperking waar degene waar je voor zorgt mee te maken heeft. Daarom organiseren we verschillende activiteiten en andere mogelijkheden waar je je als mantelzorger door gesteund kunt voelen en waardoor je meer informatie krijgt over de ziekte of beperking van de zorgontvanger waar je voor zorgt. Er zijn ook ontspannende activiteiten waar je als mantelzorger aan deel kunt nemen. Via de links onder dit bericht kun je meer lezen over ons aanbod.

Op deze pagina kun je in de rechterkolom zien welke activiteiten er de komende tijd gepland staan. Voor sommige activiteiten is aanmelding gewenst, andere activiteiten zijn vrij toegankelijk.

Heb je zelf behoefte aan een activiteit? Laat het ons weten, dan kijken we of er voldoende belangstelling is om iets te organiseren.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world