Wat is Dementia 20 mei

Wat is Dementia 20 mei

Vrijdag 20 mei Wat is Dementia, de geriater vertelt in WOC de Veluwse Heuvel

Dit keer ’s middags een bijeenkomst van het Alzheimertrefpunt in het Wijkontmoetingscentrum De Veluwse Heuvel. Geriater Gerdien van Bruggen verbonden aan het St Jansdal komt vertellen over Dementie. Gerdien gaat vertellen over het verloop van de verschillende vormen van dementie nadat is vastgesteld dat er sprake is van dementie. Ook vertelt ze over verschillende behandelmogelijkheden en wat je zelf kunt doen.

Het Alzheimertrefpunt is open vanaf 13.30 uur de bijeenkomst start om 14:00 uur tot ongeveer 15:30 uur. Daarna kunt u aansluiten bij het Borreluurtje in het Wijkontmoetingscentrum. Locatie: Het Alzheimertrefpunt wordt gehouden in de het WOC de Veluwse Heuvel, Veluwse Heuvel 50 te Nunspeet

Het Alzheimertrefpunt is er voor mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en andere belangstellende.nVoor informatie kunt u contact opnemen Welzijn Nunspeet, Judith Lutgerink 0341-252020 of Harmke Drost, Steunpunt Mantelzorg tel 0341-257242. Heeft u geen vervoer dan kunt u dit doorgeven aan bovenstaande personen.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world