Week van de Jonge Mantelzorger

Meer dan je denkt…

Elke eerste week van juni vindt de landelijke ‘Week van de Jonge Mantelzorger’ plaats. Ook in de gemeente Nunspeet geven we in die week extra aandacht aan de jonge mantelzorgers en ook aan het thema ‘Jonge Mantelzorgers’.
Een zorgsituatie heeft meer impact dan je denkt. Vaak realiseer je je als jonge mantelzorger niet dat jij opgroeit in een situatie die anders is dan die van de meeste mensen. En de mensen uit je omgeving staan daar ook niet (altijd) bij stil. Daarom vinden we het belangrijk dat ook jij als jonge mantelzorger een plek hebt waar je even kunt ontspannen, andere jongeren in een soortgelijke situatie kunt ontmoeten en dat je kunt ervaren dat je niet alleen bent.

Activiteiten
Ben je jonge mantelzorger? Dan kun je rond de ‘Week van de Jonge Mantelzorger’ meedoen aan een leuke activiteit. Voor zowel jonge mantelzorgers in de basisschoolleeftijd als voor jonge mantelzorgers van 12-17 jaar is er een activiteit! Kijk bij de activiteiten op de rechterkant van deze pagina hoe je je kunt aanmelden.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world