Wilt u er als Mantelzorger even op uit?

Veel mensen maken vakantieplannen: blijven we thuis of gaan we op reis? Ook mantelzorgers maken vakantieplannen, maar misschien lukt het niet vanwege de zorgsituatie niet om op vakantie te gaan of om er makkelijk even op uit te gaan. Als mensen in de familiekring of in de buurt op vakantie zijn, kunnen thuisblijvers veel eenzaamheid ervaren. Voelt u zich misschien eenzaam of wilt u er eens lekker op uit? Wij organiseren voor alle inwoners van de gemeente Nunspeet twee uitjes met de AMVO bus. U wordt thuis opgehaald.

Ampies berg in ’t Harde

Op 19 augustus gaan we naar Ampies berg. Een schitterende tuin, geïnspireerd door de bergen van Oostenrijk. Ampies Berg torent inmiddels 15 meter boven de omgeving uit en is een begrip. Bloeiende planten, vijvers en zelfs watervallen vormen samen een prachtig plaatje met meer dan 1000 verschillende bloemen en planten. Om de bloemen op Ampies berg goed te bekijken is het belangrijk dat u goed ter been bent.
Via de link vindt u meer informatie.

Zandsculpturen in Garderen

Op 16 september gaan we naar de zandsculpturen in Garderen. Thema is dit jaar de Vaderlandsche geschiedenis. Waar een klein land groot in kan zijn! Tradities, klederdrachten, ambachten, oudhollandse spelletjes, uitvindingen, spreekwoorden en nog veel meer… Onze Vaderlandsche Geschiedenis wordt bij de Zandsculpturen in Garderen op een verrassende manier uitgebeeld! Stap in een wereld van zand, kunst, vermaak en geschiedenis tijdens de tentoonstelling.
Via de link vindt u meer informatie.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world