Workshop BordjeVol

Meld je aan voor een workshop – BordjeVol         

“Ik pakte zo’n kaartje en dacht: “deze komt toch niet óók op mijn bordje?” Het was confronterend, maar gaf ook erkenning en maakte het heel inzichtelijk.”

BordjeVol helpt je om duidelijk te krijgen wat je allemaal doet, wat je energie kost, waar je juist energie van krijgt en waar je helaas niet meer aan toekomt door de situatie. Ook helpt BordjeVol om in beeld te brengen wie je eventueel kunnen ondersteunen.

Voor wie is deze cursus bedoeld? Mensen die gedurende langere tijd een behoorlijke zorgtaak voor iemand anders hebben. Vaak is dat een partner, ouder of kind, maar het kan bijvoorbeeld ook een vriend(in) zijn. In BordjeVol sta jij – als mantelzorger – centraal. Van harte welkom om hieraan deel te nemen!

Praktische informatie

Je kunt je aanmelden voor een individuele workshop van ‘BordjeVol’ via info@mantelzorg-nunspeet.nl. Eén van onze mantelzorgconsulenten neemt dan contact met je op. Voor meer informatie over de cursus kun je contact opnemen met Krista van Zuijlen via info@mantelzorg-nunspeet.nl | 0341 257242.

Afbeeldingsresultaat voor bordje vol
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world